top of page
OPENINGSTIJDEN

Mandaag t/m woensdag 07:00 - 22:30
Donderdag & vrijdag 07:00 - 22:00
Zaterdag & zondag 08:15 - 15:00

CONTACT FORMULIER

Neem contact met ons op voor een gratis proefles.

Bedankt voor je bericht! We reageren zo snel mogelijk.

Holtersweg 2a, Hengelo (ov)

info@tomskickboksen.com | 074-7850196 |  administratieve vragen administratie@tomskickboksen.com

Openingstijden

Maandag t/m woensdag: 07:00 - 22:30

Donderdag t/m vrijdag: ​07:00 - 22:00

Zaterdag & zondag: 08:15 - 15:00

 • Kan ik een gratis proefles doen voordat ik me inschrijf?
  Ja, dat kan. Neem via het contactformulier contact met ons op om een gratis proefles te plannen.
 • Kan ik handschoenen en scheendekkers bij jullie lenen?
  U kunt de eerste 3x gratis handschoenen en scheendekkers lenen. Daarna verzoeken wij u om eigen materialen aan te schaffen i.v.m. hygiëne. U kunt bij Tom's Kickboksen ook kickboksmaterialen aanschaffen zoals bokszakhandschoenen, kickbokshandschoenen, scheendekkers, bitjes, bandages & meer. Merken: Fightlab, Joya, TopStar.
 • Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen?
  Wil je, je abonnement omzetten? Stuur ons dan even een mailtje naar administratie@tomskickboksen.com. Dan kunnen wij per 1e van de volgende maand je abonnement omzetten.
 • Heb ik een bedenktijd bij het aangaan van een lidmaatschap?
  U kunt binnen 14 dagen mits u geen gebruik heeft gemaakt van uw abonnement, uw abonnement opzeggen.
 • Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement bij Tom's Kickboksen?
  U kunt uw abonnement maandelijks opzeggen. Dat betekend dat als u, uw abonnement bijvoorbeeld op de 1e van de maand opzegt bent u de volgende maand de 1e geen lid meer.
 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
  Wat jammer dat je bij ons gaat stoppen. Je kunt je abonnement via het opzegformulier op pagina opzeggen, opzeggen. Binnen 3 werkdagen krijg je dan een bevestiging van je opzegging per mail.
 • Wat is de AVG & wat zijn persoonsgegevens?
  De AVG, oftewel Algemene Verordening Gegevensbescherming is een privacywet die ingaat op 25 mei 2018. De voorganger van deze wet is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en deze komt hiermee te vervallen. De AVG zorgt ervoor dat de persoonsgegevens van burgers in de hele Europese Unie (EU) beschermd zijn en blijven. De bescherming van persoonsgegevens is een grondwet. Bedrijven en organisaties dienen deze wet daarom na te leven. Meer informatie vind je op: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl. Wat zijn persoonsgegevens? Een persoonsgegeven is persoonlijke informatie van een natuurlijke persoon. Met deze gegevens kun je achter de identiteit van de persoon komen. Deze persoon is dan identificeerbaar. Voorbeelden van persoonsgegevens zijn: -voor en – achternaam; -adresgegevens; -woonplaats.
 • Waarom verzamelen jullie mijn persoonsgegevens?
  Tom's Kickboksen verzamelt en verwerkt jouw persoonsgegevens voor verschillende doeleinden. Deze doeleinden zijn hieronder omschreven: Voor de uitvoering van onze overeenkomsten Tom's Kickboksen verzamelt en verwerkt uw persoonsgegevens om uitvoering te kunnen geven aan onze diensten, zoals: -Het lidmaatschap; -Verzorging van de (financiële) administratie; -Afhandeling van eventuele verzoeken zoals klachten of vragen. Voor onze gerechtvaardigde bedrijfsbelangen: Tom's Kickboksen verzamelt uw persoonsgegevens op basis van gerechtvaardigde bedrijfsbelangen. Voor de hieronder beschreven bedrijfsactiviteiten is dit aan de orde: A. Voor marketingdoeleinden: Informeren over producten en diensten of speciale acties. Om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen: Tom's Kickboksen verwerkt uw persoonsgegevens zoals in het Privacy beleid omschreven: -Om een goede bedrijfsadministratie bij te houden; -Om te voldoen aan wettelijke verzoeken van overheidsinstanties; -Om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving.
 • Hoe lang blijven mijn persoonsgegevens bewaard nadat ik ben uitgeschreven?
  Jouw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig en toegestaan is voor de verwerkingsdoeleinden. Dit kan per persoonsgegeven verschillend zijn. Zo worden bijvoorbeeld jouw lidmaatschapgegevens 1 maand bewaard. Hierna worden alle gegevens verwijderd.
bottom of page