top of page

ZELF-

VERDEDIGING

Zelfverdedigingstraining is meer dan alleen vechttechnieken; onze training traint ook de geest en de controle over emoties. Dit resulteert in optimale performance onder hoge stress. 

Onze zelfverdedigingsprogramma voor vrouwen & mannen is gebaseerd op de technieken van Braziliaans Jiu-Jitsu (BJJ) - Krav Maga en kickboksen. Tijdens de training leren we je hoe je de 20 meest voorkomende aanvallen kunt neutraliseren, variërend van dat iemand je aan je haren trekt tot het tegen de grond worden gedrukt door een aanvaller met wapens. In elke zelfverdedigingsles van een uur behandelen wij twee technieken, conditie en kracht. Je kunt op elk moment met het programma beginnen en aan elke les deelnemen zonder eerdere ervaring.

 

In tegenstelling tot de meeste zelfverdedigingstrainingen die sterk afhankelijk zijn van kracht, snelheid en coördinatie, gebruiken wij de invloed van techniek en timing, zodat iedereen, ongeacht leeftijd of atletisch vermogen, gemakkelijk tegen een grotere tegenstander zich zelf kan verdedigen.

 

AWARE

Bewust zijn van je omgeving. Je leert de psychologie van een confrontatie  en het identificeren van bedreigingen. 

PREVENT

Er is altijd iets wat je kunt doen. Tijdens de training leer je riskante situaties goed en optijd in te schatten en hoe je kunt de-escaleren, met als doel veilig thuis te komen.

ACTION

Soms is het onmogelijk om de fysieke uitdaging uit de weg te gaan. Op dat moment moet de confrontatie zo snel mogelijk beëindigd worden. Op dat moment moet jij weten wat jij moet doen op het juiste moment. 

bottom of page