top of page
IMG_3091.JPG

Specials

We bieden verschillende specials, Pilates & Yoga en Bootcamp. Daarnaast zijn er voor verschillende doelgroepen aangepaste trainingen: Kickboksen voor senioren, NAH boksen, Parkinson boksen en  Kickboksen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Pilates & yoga

Een combinatie van een subtiele vorm van lichaamsbeweging én ademhalingstechnieken. Enerzijds met als doel om sterker te worden in je core en in de rest van je lichaam. Anderzijds een heel fijne en simpele manier om tot rust te komen en in contact te raken met jezelf. 

Kickboksen voor senioren

Een training voor je conditie door het beoefenen van de technieken uit de sport kickboksen op een bokszak en trapkussen. Dit word afgewisseld met fitnessoefeningen op de mat. Goed voor de conditie, spierkracht en coördinatie/balans. Het niveau is afgestemd op de doelgroep, 55 plus. Ook jongere mensen die op een rustiger niveau willen trainen zijn welkom. 

NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) boksen

Een training voor je conditie door het beoefenen van de technieken uit de sport kickboksen op een bokszak en trapkussen. Dit word afgewisseld met fitnessoefeningen op de mat. Goed voor de conditie, spierkracht en coördinatie/balans. Door de combinatie van bewegingen wordt ook de samenwerking tussen beide hersenhelften geactiveerd. We ervaren dat onze sporters met NAH vaak een vermindering ervaren van hun klachten. 

Bootcamp Yu Man Race

Een workout voor je hele lichaam en een combinatie van hardlopen, kracht en behendigheid. De training vindt buiten plaats op een parcours dat voor de training wordt uitgezet. De training bereidt voor op de obstacle run de Yu Man Race die jaarlijks in september plaatsvindt.. Maar ook als je hier niet aan deelneemt kun je deze training volgen. De training vindt plaats in de periode april t/m september

Parkinson boksen

Een training voor je conditie door het beoefenen van de technieken uit de sport kickboksen op een bokszak en trapkussen. Dit word afgewisseld met fitnessoefeningen op de mat. Goed voor de conditie, spierkracht en coördinatie/balans. Uit onderzoek blijkt dat deze sport erg geschikt is voor mensen met de ziekte van Parkinson door de combinatie van bewegingen, zie het filmpje: Boksen werkt als medicijn bij Parkinson

Kickboksen voor mensen met een verstandelijke beperking

Een training voor je conditie door het beoefenen van de technieken uit de sport kickboksen op een bokszak en trapkussen. Dit word afgewisseld met fitnessoefeningen op de mat. Goed voor de conditie, spierkracht en coördinatie/balans. De training draagt bij aan je zelfvertrouwen en het ‘lekker in je vel’ zitten.

Lesrooster


Filteren op:

Kickboksen

Los gaan op de bokszak, perfecte techniek beheersen of sparren? Vind je uitdaging in Kickboksen!

Fitness

Met 26 gloednieuwe machines van een topmerk kan iedereen elke spier trainen.

Specials

Van MMA, bootcamps en Yoga, tot boksen met parkinson en kickboksen voor ouderen.

Personal training

Heb je specifieke doelen waar je 100% toewijding en focus op wilt? Daar helpen we je bij!

bottom of page