top of page
toms kickboksen.jpg

Kickboksen

Wij bieden verschillende trainingen. Bij de Bokszaktraining, Conditioneel kickboksen, Bokszakbootkamp en Outdoor boksen staan conditie, coördinatie en kracht centraal. Er zijn accentverschillen per training.  Anderen kiezen voor de Kickboksen techniek training, waar op je techniek wordt gelet en je op een speelse manier kan sparren, ook zijn er lessen voor gevorderden. Tevens zijn er kickbokstrainingen voor de jeugd. Daarnaast bieden we ook trainingen MMA en Boksen.

Bokszaktraining

Een training voor je conditie door het beoefenen van de technieken uit het kickboksen op een bokszak en trapkussen. Leuk om in de groep maar toch individueel bezig te zijn. 

Bokszakbootcamp

Hetzelfde als de bokszaktraining maar hierbij worden ook bootcampoefeningen in combinatie met de bokszak of in een circuit gedaan. Deze spierversterkende oefeningen tussendoor zorgen dat de intensiteit van de training omhoog gaat. 

Kickboksen gevorderden

Techniek en sparren voor gevorderden. Deelname in overleg met de kickbokstrainers op de sportschool.

Jeugd kickboksen

Een kickbokstraining voor de jeugd waarbij de technieken uit de vechtsport op een veilige manier worden getraind. Respect, discipline en plezier zijn heel belangrijk. Alle kinderen kunnen meedoen. Er zijn trainingen voor de leeftijdscategorieën: 4 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, 12+ jaar.

Boksen

Boksen verschilt van Kickboksen omdat er geen trap en knie technieken gebruikt mogen worden. Door deze regels wordt het een heel andere sport. Een mooie sport om te beoefenen maar ook goed voor kickboksers om zich te richten op de stoottechnieken. 

Conditioneel Kickboksen

Hetzelfde als de bokszaktraining met als toevoeging dat het voorkomt dat er bij elkaar op de handschoenen wordt getraind met de stoot en traptechnieken uit het kickboksen. Een heel toegankelijke training waar iedereen aan mee kan doen. 

Kickboksen techniek training

Een training waarbij meestal per tweetallen technische combinaties worden geoefend en toegepast worden tijdens licht en gecontroleerde spar-rondes. Een toegankelijke training waar iedereen aan kan deelnemen.

Benodigd: scheenbeschermers, bokshandschoenen, bitje, tok voor de mannen.

Outdoor boksen

Een bokszaktraining buiten op speciale Aqua bags, bokszakken met water waar je makkelijker hard op kan stoten omdat het water mee beweegt. 

MMA (Mixed Martial Arts)

MMA richt zich op het combineren van technieken uit meerdere vechtsporten. Bij Tom’s wordt er vooral gericht op grappling, staand en op de grond omdat er dagelijks kickbokstrainingen op de sportschool zijn. 

Lesrooster

Kickboksen

Los gaan op de bokszak, perfecte techniek beheersen of sparren? Vind je uitdaging in Kickboksen!

Fitness

Met 26 gloednieuwe machines van een topmerk kan iedereen elke spier trainen.

Specials

Van MMA, bootcamps en Yoga, tot boksen met parkinson en kickboksen voor ouderen.

Personal training

Heb je specifieke doelen waar je 100% toewijding en focus op wilt? Daar helpen we je bij!

bottom of page