CONTACT

CONTACT FORMULIER

Neem contact met ons op voor een gratis proefles.

Bedankt voor uw bericht!

Holtersweg 2a, Hengelo (ov)

info@tomskickboksen.com | 074-7850196 |  administratieve vragen administratie@tomskickboksen.com

Bedankt!

FAQ

COVID-19

GROEPSLESSEN TIJDENS COVID-19


A. Gaan de groepslessen door?
De groepslessen gaan door. Wel vragen we je ook tijdens de groepslessen rekening te houden met 1,5 meter afstand. Het groepslesrooster van de sportschool kun je vinden op pagina les reserveren.
B. Hoeveel mensen mogen er meedoen met een groepsles?
Groepslessen hebben een maximum van 30 personen.
FACILITEITEN TIJDENS COVID-19


A. Mag ik gebruikmaken van douche en kleedkamer?
Vanwege de nieuwe maatregelen van het kabinet, is het momenteel helaas niet toegestaan om gebruik te maken van onze kleedkamers.
B. Mag ik gebruikmaken van het toilet?
Je kan gewoon het toilet blijven gebruiken. We vragen je na gebruik je handen wassen en/of te desinfecteren. Op elk toilet is desinfectiemiddel beschikbaar. Daarnaast wordt er ieder uur schoongemaakt. C. Kan ik gebruikmaken van een locker?
Zeker. Je kunt nog steeds gebruikmaken van een locker, zolang je je houdt aan de 1,5 meter afstand. D. Kan ik gebruikmaken van de kantine?
Voorlopig blijft onze kantine gesloten. Wel kun je er flesjes drinken kopen, koffie to-go meenemen of je flesje water bijvullen.
VEILIGHEID TIJDENS COVID-19


A. Welke maatregelen nemen jullie? En wat kan ik zelf doen?
Een kleine samenvatting van de dingen die we doen zodat jij in een veilige omgeving kunt trainen:
De lockers blijven open - Vanwege de nieuwe maatregelen kun je nu geen gebruik maken van kleedkamers. De kantine is gesloten - Drinken kopen, je flesje vullen, koffie to go na het sporten kan wel. Je kunt gewoon blijven trainen. Wel vragen we je om extra aandacht te geven aan het volgende: -Houd te allen tijde 1,5 meter afstand. -Boek je training van tevoren via de website -Kun je niet komen, zorg dan dat je je afmeldt - zo kan iemand anders in jouw plaats. -Blijf voor en na gebruik de apparaten en materialen schoonmaken. In onze sportschool vind je voldoende desinfectiemiddel en schoonmaakdoekjes. -Kom alvast in je sportkleding en neem je eigen handdoek mee. -Blijf thuis als je klachten hebt. B. Welke richtlijnen volgen jullie?
Wij volgen de richtlijnen van het kabinet. Ons team doet er alles aan om open te blijven zodat jij kunt werken aan je gezondheid. C. Wanneer mag ik niet komen sporten?
Is het antwoord op een of meer van de onderstaande vragen ja? Dan kun je helaas niet bij ons sporten. X Had je in de afgelopen 24 uur een van deze klachten: hoesten, verkoudheid, koorts, benauwdheid of minder smaak of reuk? X Heb je op dit moment een huisgenoot of gezinslid met een van de bovenstaande symptomen? X Is in de afgelopen 14 dagen het coronavirus bij je vastgesteld? X Heb je een huisgenoot of gezinslid die het coronavirus heeft? X Ben je in quarantaine omdat je contact hebt gehad met iemand die het coronavirus heeft? D. Moet ik een mondkapje dragen?
Het dragen van een mondkapje bij binnenkomst en tijdens het bewegen in de club is niet verplicht maar wel een dringend advies van de overheid. We vragen je daarom dit advies op te volgen. Tijdens je workout hoef je geen mondkapje te dragen. E. Moet ik met handschoenen trainen?
In de club is het niet verplicht om handschoenen te dragen. Vind je het prettig om dit wel te doen, dan mag dat natuurlijk. We vragen je wel om alsnog alle trainingsmaterialen na gebruik schoon te maken. F. Zijn er desinfectiemiddelen aanwezig?
Jazeker. Bij de entree kun je je handen desinfecteren en ook in de club zijn desinfectiemiddelen aanwezig om de apparatuur en je handen na elke oefening te reinigen. G. Is een handdoek verplicht?
Ja, het is verplicht om zelf een handdoek mee te nemen en deze te gebruiken als je aan het sporten bent in de club. H. Mag ik mijn eigen drinken meenemen?
Zeker, je mag je eigen bidon met drinken meenemen. I. Wat kan ik zelf doen voor de veiligheid? -Desinfecteer je handen bij binnenkomst in de club. -Houd 1,5 meter afstand tot je mede-sporters. -Maak de apparatuur schoon voor en na je oefening. -Nies in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en desinfecteer je handen na het niezen. Verlaat op tijd de club zodat de volgende sporters weer naar binnen kunnen. Volg hiervoor de pijlen in de club. J. Hoe zorgen jullie voor schone apparaten?
Wij zorgen ieder uur voor een extra schoonmaakronde en daarnaast rekenen we ook op jouw medewerking om zelf de apparatuur schoon te maken voor én na je training.

ALGEMEEN

Kan ik een gratis proefles doen voordat ik me inschrijf?


Ja, dat kan. Neem via het contactformulier contact met ons op om een gratis proefles te plannen.
Kan ik handschoenen en scheendekkers bij jullie lenen?


U kunt de eerste 3x gratis handschoenen en scheendekkers lenen. Daarna verzoeken wij u om eigen materialen aan te schaffen i.v.m. hygiëne. U kunt bij Tom's Kickboksen ook kickboksmaterialen aanschaffen zoals bokszakhandschoenen, kickbokshandschoenen, scheendekkers, bitjes, bandages & meer. Merken: Fightlab, Joya, TopStar.

ABONNEMENTEN

Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen?


Je kan de 1e van de maand altijd je abonnement veranderen. Dit kan doormiddel van een mailtje naar administratie@tomskickboksen.com.

OPZEGGEN/HERROEPEN

Heb ik een bedenktijd bij het aangaan van een lidmaatschap?


U kunt binnen 14 dagen mits u geen gebruik heeft gemaakt van uw abonnement, uw abonnement opzeggen.
Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement bij Tom's Kickboksen?


U kunt uw abonnement maandelijks opzeggen. Dat betekend dat als u, uw abonnement bijvoorbeeld op de 1e van de maand opzegt bent u de volgende maand de 1e geen lid meer.
Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?


U kunt uw abonnement opzeggen via een mail naar administratie@tomskickboksen.com.

PRIVACY

Wat is de AVG & wat zijn persoonsgegevens?


De AVG, oftewel Algemene Verordening Gegevensbescherming is een privacywet die ingaat op 25 mei 2018. De voorganger van deze wet is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en deze komt hiermee te vervallen. De AVG zorgt ervoor dat de persoonsgegevens van burgers in de hele Europese Unie (EU) beschermd zijn en blijven. De bescherming van persoonsgegevens is een grondwet. Bedrijven en organisaties dienen deze wet daarom na te leven. Meer informatie vind je op: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl. Wat zijn persoonsgegevens? Een persoonsgegeven is persoonlijke informatie van een natuurlijke persoon. Met deze gegevens kun je achter de identiteit van de persoon komen. Deze persoon is dan identificeerbaar. Voorbeelden van persoonsgegevens zijn: -voor en – achternaam; -adresgegevens; -woonplaats.
Waarom verzamelen jullie mijn persoonsgegevens?


Tom's Kickboksen verzamelt en verwerkt jouw persoonsgegevens voor verschillende doeleinden. Deze doeleinden zijn hieronder omschreven: Voor de uitvoering van onze overeenkomsten Tom's Kickboksen verzamelt en verwerkt uw persoonsgegevens om uitvoering te kunnen geven aan onze diensten, zoals: -Het lidmaatschap; -Verzorging van de (financiële) administratie; -Afhandeling van eventuele verzoeken zoals klachten of vragen. Voor onze gerechtvaardigde bedrijfsbelangen:
Tom's Kickboksen verzamelt voor vier verschillende categorieën uw persoonsgegevens op basis van gerechtvaardigde bedrijfsbelangen. Voor de hieronder beschreven bedrijfsactiviteiten is dit aan de orde: A. Voor marketingdoeleinden: Informeren over producten en diensten of speciale acties. B. Bedrijfsfitnessregeling: Indien u gebruikmaakt van een bedrijfsfitnessregeling om uw werkgever te informeren over het gebruik van uw bedrijfslidmaatschap. Om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen:
Tom's Kickboksen verwerkt uw persoonsgegevens zoals in het Privacy beleid omschreven: -Om een goede bedrijfsadministratie bij te houden; -Om te voldoen aan wettelijke verzoeken van overheidsinstanties; -Om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving.
Hoe lang blijven mijn persoonsgegevens bewaard nadat ik ben uitgeschreven?


Jouw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig en toegestaan is voor de verwerkingsdoeleinden. Dit kan per persoonsgegeven verschillend zijn. Zo worden bijvoorbeeld jouw lidmaatschapgegevens 1 maand bewaard. Hierna worden alle gegevens verwijderd.